Welcome To DroneVibes

DroneVibes is a COMMUNITY of drones enthusiasts. We are experts at drones for all professional and consumer applications. We welcome you to register and join the conversation.

Problems with Zenmuse Bmpcc

Discussion in 'DJI Discussion' started by Rasec, Jun 20, 2014.

  1. Rasec

    Rasec Member

    12
    1
    0
    Sep 27, 2012
    Brazil
    Posted by Rasec, Jun 20, 2014 #1
    Hello Guys.
    See my problems. Anyone going through the same grief?:upset:
     
    Last edited by a moderator: Nov 22, 2014
    Tags:
  2. Tahoe Ed

    Tahoe Ed Active Member

    2,064
    27
    31
    Sep 14, 2011
    Posted by Tahoe Ed, Jun 20, 2014 #2
    The vibrations the "spasm' are concerns. Mine does not do that. I am not sure if the dead band on your Tx can be resolved. I am using a Futaba 14SG set up for single operator on the Lightbridge. I have not had your issues. I would suggest that the gimbal be returned for repair/replacement.
     
  3. kantisman

    kantisman New Member

    3
    0
    0
    Dec 5, 2014
    argentina
    Posted by kantisman, Dec 5, 2014 #3
    Hi! dont know about spasms. Dead band was fixed with last firmware update.
     
  4. Shawn Herold

    Shawn Herold Member

    21
    0
    0
    Nov 19, 2013
    Atlanta Ga
    Posted by Shawn Herold, Dec 5, 2014 #4
    Our Gh4 Gimbal was doing the same thing. I stopped tightening the screws that mount the camera as much. I just make them snug but I don't over crank them and it stopped the bad vibrations.
     
Loading...

Share This Page

Loading...